Як зробити заварку для чаю?

Як правильно заварювати листовий чай?

  1. Закип'яти воду. …
  2. Далі потрібно сполоснути чайник для заварювання гарячою водою. …
  3. У заварювальний чайник додай листовий чай з розрахунку 1 чайна ложка на людину та плюс ще одна ложка або 5 грам чаю на 100–120 мл. …
  4. Почекай, поки окроп охолоне, і залий чайник гарячою водою.

5 хвилин 8-10 чайних ложок на один літр води кип'ятити протягом 3-5 хвилин.

Базові пропорції та температури: зелений, жовтий, свіжий білий чай – 3-5 гр чаю на 150 мл води, температура води 75-85 ° С червоний, улун, пуер, чорний чай – 5-7 гр чаю на 150 мл води, температура води 90-95 ° С чай щільного пресування, старий чай – 6-8 гр чаю на 150 мл води, температура води 90-95 ° С

Related Posts