Як швидко і правильно приготувати стейк з

Як приготувати стейк на сковороді?

Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки маслом, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка.

Як приготувати стейк, щоб він був м'яким?

Викладаємо м'ясо на фольгу і посипаємо його сухим часником, орегано та базиліком з усіх боків. Завертаємо стейк у фольгу та відправляємо його в духовку на відпочинок. Духовка має бути розігріта до 150 градусів, і тримаємо м'ясо там 10 хвилин.

Related Posts