Як зробити морозиво з домашнього молока в домашніх умовах швидко

Як роблять морозиво коротко?

Технологічний процес виробництва морозива включає наступні етапи:

  1. Підготовка суміші На цьому етапі рідку водно-молочну базу, яку попередньо нагрівають до 40-45°С, вводяться сухі компоненти.
  2. Фільтрування. …
  3. Пастеризація. …
  4. Гомогенізація. …
  5. Охолодження. …
  6. Дозрівання продукту. …
  7. Фризерування. …
  8. Загартовування.

Скільки потрібно молока на 1 кг морозива?

Для виготовлення морозива необхідно мати фризер для морозива, суху суміш, а також молоко. Вихід морозива: 1 кг суміші + 4 л молока = 5 кг морозива. Розмір порції: 60 грн.

Related Posts