Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть лист або форму пергаментом для запікання. Викладіть скибочки бекону поряд один з одним на пергамент. Відправте в розігріту духовку на 10-15 хвилин.
Різновиди бекону
- Спинний бекон виготовляється із відрубу середньої спинної частини туші. …
- Шийний бекон виготовляється із пісного м'яса спинної частини шиї біля голови.
- «Котеджний» бекон виготовляється з нежирного м'яса свинячої лопатки і має овальну форму.
Рецепт приготування: Розігрійте духовку до 120 °С. Натріть шматок м'яса сіллю, перцем та паприкою з усіх боків; Укладіть на решітку, що стоїть у деку, загорніть всю конструкцію у фольгу і поставте в духовку на 2,5 год; Для домашнього копчення застеліть вок чи глибоку сковороду потрійним шаром фольги, щоб краї звисали.