Варені м'ясо, овочі, тушковане м'ясо та риба можна зберігати в холодильнику 3-4 дні. Смажена риба може пролежати лише 2 дні у герметичній коробці. М'ясо, як правило, зберігається в середньому 3 дні.17-Nov-2019
Курка, індичка та інший птах може зберігатися в холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.
Особливості зберігання свинини у холодильнику
Вид обробки свинини | Час зберігання в холодильнику |
---|---|
Варена (у бульйоні) | До 2 днів |
Смажена | 2-3 дні |
Запечена | 2-3 дні |
Тушкована | До 5 днів |
•26-Sept-2022
Зберігання м'яса в холодильнику
- 5 – 7 градусів не довше 10 годин;
- від 0 до 5 градусів – до доби;
- від -4 до 0 градусів – до 3 діб.
6 днів тому