Скільки зберігається тушковане м'ясо в холодильнику?

Варені м'ясо, овочі, тушковане м'ясо та риба можна зберігати в холодильнику 3-4 дні. Смажена риба може пролежати лише 2 дні у герметичній коробці. М'ясо, як правило, зберігається в середньому 3 дні.17-Nov-2019

Курка, індичка та інший птах може зберігатися в холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.

Особливості зберігання свинини у холодильнику

Вид обробки свининиЧас зберігання в холодильнику
Варена (у бульйоні)До 2 днів
Смажена2-3 дні
Запечена2-3 дні
ТушкованаДо 5 днів

•26-Sept-2022

Зберігання м'яса в холодильнику

  • 5 – 7 градусів не довше 10 годин;
  • від 0 до 5 градусів – до доби;
  • від -4 до 0 градусів – до 3 діб.

6 днів тому

Related Posts