Чим корисна риба дорадо?

Корисні властивості Вживання м'яса цієї риби запобігає захворюванням щитовидної залози. Крім цього, дорада містить у своєму складі дуже важливі макроелементи: магній, кальцій та фосфор. Оскільки всі ці елементи досить добре збалансовані, м'ясо досить легко засвоюється організмом людини.

Цей морепродукт їдять за допомогою щипців та устричної або звичайної вилки. Лівою рукою потрібно притримувати молюсок на тарілці щипцями, а вилкою в правій руці – діставати м'якоть з раковини.

Страви з тунця довгоперого та жовтоперого, річкового окуня, морської форелі, Дорадо, коропа, сибаса, тріски безпечно для здоров'я можна, можливо вживати не частіше ніж один раз на тиждень. При цьому не варто з'їдати понад 1 порцію.

Related Posts