Скільки солі на 1л води для креветок?

Щодо солі, то для креветок без панцира потрібно класти трохи більше 1 столової ложки за кожен літр води. Якщо ви збираєтеся варити неочищені креветки, кладіть 1–1,5 столові ложки на літр.Dec 22, 2019

Додайте у воду сіль, кріп, лавровий лист, гвоздику, запашний перець, чорний перець, приправу для риби або морепродуктів. У киплячу воду додайте сік лимона і викладіть креветки. Чекаємо, поки закипить вода з креветками, Після чого варимо їх ще 3-5 хвилин.

Викладіть вареноморожені креветки з морозилки. Закип'ятіть воду і залийте креветки окропом. Через 5 хвилин можна приступити до трапези. Багато людей рекомендують такий спосіб приготування креветок, але наша думка щодо цього способу скептична.

Приготування

  1. Крок 1. Свіжоморожені креветки розморозити
  2. Закип'ятити воду, додати сіль та спеції за смаком
  3. У киплячий розсіл опустити ракоподібних і варити від 1 до 5 хвилин
  4. Крок 4. Подати до столу та насолоджуватися ідеально звареними креветками!

Related Posts