Щодо солі, то для креветок без панцира потрібно класти трохи більше 1 столової ложки за кожен літр води. Якщо ви збираєтеся варити неочищені креветки, кладіть 1–1,5 столові ложки на літр.Dec 22, 2019
Додайте у воду сіль, кріп, лавровий лист, гвоздику, запашний перець, чорний перець, приправу для риби або морепродуктів. У киплячу воду додайте сік лимона і викладіть креветки. Чекаємо, поки закипить вода з креветками, Після чого варимо їх ще 3-5 хвилин.
Викладіть варено–морожені креветки з морозилки. Закип'ятіть воду і залийте креветки окропом. Через 5 хвилин можна приступити до трапези. Багато людей рекомендують такий спосіб приготування креветок, але наша думка щодо цього способу скептична.
Приготування
- Крок 1. Свіжоморожені креветки розморозити
- Закип'ятити воду, додати сіль та спеції за смаком
- У киплячий розсіл опустити ракоподібних і варити від 1 до 5 хвилин
- Крок 4. Подати до столу та насолоджуватися ідеально звареними креветками!