Коли мультиварка працює в режимі «Випічка», чаша прогрівається до певної температури зазвичай у діапазоні від 130 до 160 ° С. Нагрівання є рівномірним, температура точно контролюється протягом усього циклу випікання, і тісто пропікається рівномірно.
Максимальна температура нагріву в мультиварці — 250 градусів, у духовці — 350 і більше. У деяких електрокаструлях є функція 3D-нагріву, яка за принципом роботи відповідає конвекції духовки, Що забезпечує рівномірне випікання продуктів.
Особливості програми «Гасіння»: час приготування за замовчуванням – 60 або 120 хвилин; температура нагрівання: 93°C (може змінюватись від 90 до 95°C у різних моделей); приготування лише при закритій кришці.
Порада від шеф-кухаря: під час приготування випічки, знімайте з мультиварки або скороварки парової клапанТак волога буде краще виходити, і скоринка вийде більш рум'яною.