Найважливіший цукор у кавовому зерні – сахароза: її вміст у зерні становить приблизно 5-9%, а загалом частку сахарози припадає понад 90% від загальної кількості цукрів.
Нові технології для бізнесу. Я противник вживання очищеного цукруале він необхідний для виробництва різних корисних продуктів і ліків.
Чи містить каву натуральної обробки більше цукру? Цукор у кавовому зерні — це в основному сахароза, яка становить від 5 до 9% складу будь-якого зерна та понад 90% загального вмісту цукру в зерно.
Таблиця 1
Культура | Обмінна енергія, МДж | Цукор, г/кг |
---|---|---|
Зерно жита, Кудимкарський р-н | 12,54 | 43,7 |
Гідролізат жита | 12,30 | 90,7 |
Зерносуміш (овес, ячмінь, пшениця), Лисвенський р-н | 12,50 | 37,2 |
Гідролізат зерносуміші | 12,34 | 73,4 |
•May 28, 2015