Скільки цукру у зерні?

Найважливіший цукор у кавовому зерні – сахароза: її вміст у зерні становить приблизно 5-9%, а загалом частку сахарози припадає понад 90% від загальної кількості цукрів.

Нові технології для бізнесу. Я противник вживання очищеного цукруале він необхідний для виробництва різних корисних продуктів і ліків.

Чи містить каву натуральної обробки більше цукру? Цукор у кавовому зерні — це в основному сахароза, яка становить від 5 до 9% складу будь-якого зерна та понад 90% загального вмісту цукру в зерно.

Таблиця 1

КультураОбмінна енергія, МДжЦукор, г/кг
Зерно жита, Кудимкарський р-н12,5443,7
Гідролізат жита12,3090,7
Зерносуміш (овес, ячмінь, пшениця), Лисвенський р-н12,5037,2
Гідролізат зерносуміші12,3473,4

•May 28, 2015

Related Posts