Що робити якщо в холодець додали багато води?

2) Якщо вода википіла повністю, найкраще перетравлювати холодець. Намагаючись його врятувати, доведеться витратити чимало часу, а результат не завжди порадує. Додаючи нову воду, слід подбати про желатин.

Розморозьте холодець дуже поступово, у найхолоднішому місці холодильника. Процідіть холодець у чисту каструлю, м’ясо варити заново ні до чого. Відразу викладіть м’ясо назад у посуд для холодцю. На невеликому вогні доведіть бульйон до кипіння і на мінімальному вогні потоміть 5-7 хвилин.

Як врятувати холодець, якщо він не застиг Злийте бульйон у каструлю і ще раз перекип’ятіть. Це потрібно зробити для того, щоб він не зіпсувався. На 1 літр води вам знадобиться 25 грамів желатину. Розчиніть порошок у невеликій кількості теплої води (25 грамів на 100 мілілітрів) і залиште набухати на 20 хвилин.

Related Posts