Коли навіщо підгортання

Підгортання проводиться, щоб у гнізді вийшла смачна картопля, щоб вона добре зав'язалася, – пояснила Людмила Шубіна, агроном, кандидат сільськогосподарських наук. Підгортати картоплю просто: навколо кущика треба нагріти горбок заввишки 10-20 сантиметрів – вийде своєрідний гребінь. 19 черв. 2022 р.

Коли потрібно підгортати?

За літо картоплю підгортають щонайменше два рази: перший у червні, другий — приблизно через три тижні після першого. Але з кожним підгортанням картопле стає тільки краще, тому якщо ви зробите це втретє і вчетверте, то вона почуватиметься тільки краще. Збережена копія

Навіщо використовують підгортання?

Підгортання – це підгрібання ґрунту до стовбура рослини з усіх боків, формування навколо куща гребеня з пухкого ґрунту. Підгортання дозволяє покращити якість та збільшити врожай.

Related Posts