Чому не виходить збити вершки?

Вершки мають бути холодними. Обов'язково охолодіть вершки перед збиванням. Найкраще це робити в холодильнику, але якщо потрібно терміново, то можна скористатися морозильною камерою. Тільки пам'ятайте, що вершки не можна заморожувати у чистому вигляді.

Що робити, якщо вершки не збиваються Єдиний робочий спосіб, як врятувати крем, якщо вершки не збилися – це використання загусника. З його допомогою можна зробити густу та повітряну суміш навіть із вершків 20%. Докладніше про те, як його використовувати і де знайти, ви можете прочитати в окремій статті про загусники.

Справа в тому, що під час роботи міксер нагрівається, що теж може призвести до нагрівання та розшарування вершків – і жодної однорідної маси вже не вийде. Якщо за рецептом вам потрібно додати інші інгредієнти, краще зробити це ближче до кінця збивання, коли більшу частину вже зроблено, а вершки у досить густій ​​піні.

Збивати вершки найкраще міксером. Якщо ви будете робити це блендером, тобто ризик того, що у вас вийдуть не збиті вершки, а справжнісіньке масло. Орієнтовний час збивання – 10 хвилин. Збивати потрібно під кутом 90 градусів.

Related Posts