Чим запивати ром Бакарді?

Ром Бакарді Голд можна пити в чистому вигляді, закушуючи тропічними фруктами, або змішувати з колою та соками. Bacardi 151 – напій міцністю 75,5% для сильних впевнених чоловіків. У чистому вигляді подається дуже рідко. В основному цей вид рому розбавляють соками або колою.

Краще всього розбавляти ром вишневим, ананасовим або лаймовим соком, кокосовим молоком або іншими фруктовими фрешами (свіжими соками), балансуючи смак і міцність. Найпопулярніша пропорція – 1:2 (одна частина рому до двох частин соку). В Америці білий ром ще розбавляють колою або содовою (звичайним газуванням).

Класика жанру – подати ром у сніфтерах, роксах або келихах типу Ноузинг. Найчастіше вони використовуються, коли на столі стоїть пляшка з витриманим ромом, – Його прийнято пити В чистому вигляді. За прикладом віскі. І за бажання ром можна з'єднати з льодом – обсягу келиха цілком вистачить.

Чистий ром Якісний білий ром рекомендується пити В чистому вигляді. Це традиційний аперитив: напій слід подавати на початок основної трапези, використовуючи горілчані чарки. Він здатний пробуджувати апетит навіть краще, ніж вино. Подавати до цього виду рому стоїть м'ясні страви.

Related Posts