Чи потрібно розморожувати броколі перед смаженням?

Немає необхідності її розморожувати, промивати/нарізати – економиться купа часу. А сама броколі набуває чудового смаку і текстури – виходить злегка хрумкою, з легкою скоринкою. Можна контролювати ступінь підрум'янювання, збільшуючи час запікання.

Як підготувати броколі Її не треба попередньо розморожувати та мити. Якщо це зробити, капуста розм'якне і стане негарною. Суцвіття слід лише очистити від грудок снігу, якщо вони є.

Заморожену капусту броколі можна придбати у будь-якому супермаркеті. Прихильники здорового харчування цінують цей продукт за те, що заморожена броколі зберігає майже всі корисні властивості свіжої капусти.

Лікарі говорять про те, що можна, можливо сміливо є 200 г капусти щодня, це здатне запобігти розвитку багатьох захворювань. Пам'ятайте, що в результаті термічної обробки втрачається частина корисних властивостей. Але броколі реально вживати і в сирому вигляді (На відміну від цвітної капусти).

Related Posts