Швейцарський шоколад: незмінні традиції Ще одна країна-виробник шоколаду, який вважається найкращим у світі, – це Швейцарія.11 Mar 2019
Беріть той, де какао не менше 60%. Темний шоколад містить від 40 до 55% тертого какао. Олії з какао бобів у ньому не менше 20%, і цукру більше, ніж у гіркому. У молочному шоколаді масова частка сухого залишку какао може бути менше 25%, сухого молока – до 20%.
Найбільш корисними вважаються гіркий (більше 55% какао) та темний шоколад (40-55% какао). У їхньому складі присутня безліч вітамінів (А, В, D, Е, F, РР) та мінералів (калій, магній, фосфор, кальцій, цинк, залізо). Такий комплекс корисних речовин благотворно впливає організм.
Номер один – Ferrero Rocher. Італійська компанія добре відома у нас у країні.