3. Переважну більшість випічки краще готувати в режимі “Верх + низ” для електричних духовок або “Низ” для газових. Конвекцію варто вмикати в самому кінці, якщо хочеться отримати більш рум’яну скоринку. 4.14-Jul-2020
Правила використання електричної духовки
- активувати пристрій і виставити необхідний температурний режим;
- почекати хвилин 15-20, щоб дати приладу прогрітися;
- відкрити дверцята печі та встановити по центру страву;
- закрити духову шафу і виставити таймер готування;
Низькотемпературні режими У режимі 40 градусів можна готувати страви, що потребують ферментації (вистоювання тіста, приготування квасу, йогуртів, кисляку та інших напоїв, які “бродять”). У режимі 50-60 градусів відмінно сушаться овочі, фрукти, трави, гриби, особливо із застосуванням конвекції.
Основні режими роботи духової шафи
- Верхній нагрів. ТЕН розташований у верхній частині робочої камери приладу. …
- Нижній нагрів. Краще підходить для тривалої випічки, приготування страв за традиційними рецептами.
- Верхній і нижній нагрів. Одночасна робота двох ТЕНів. …
- Гриль. …
- Конвекція.
09-Mar-2022