Промовиста назва цієї пасти, батьківщина якої – центр Північної Італії, перекладається з італійської як “тонке волосся”. Саме через його витончену форму капелліні іноді називають “Волосся ангела” або “Волосся Венери”. Тонкі золоті нитки цієї пасти здаються тендітними і ламкими.
Незважаючи на те що на вигляд Barilla Capellini № 1 дуже тонкі, вони не втрачають форму і не розварюються під час приготування, на яке, до речі, знадобиться всього 4 хвилини. На чудовий обід або вечерю не завжди потрібно витрачати багато сил!
“Волосся ангела”, або капелліні Так називають найтоншу пасту, придуману в центрі Північної Італії. Вона ж – капелліні (capellini). Варити її потрібно буквально 3-4 хвилини – значно менше, ніж звичайні спагеті. Найкраще паста поєднується з дуже легкими соусами і морепродуктами.
Тож давайте розбиратися разом!
- Капелліні. Позначений у Barilla під номером 1 і має найтонший діаметр. …
- Спагеттіні, #3. Мають середню товщину відносно капелліні та спагеті … …
- Спагетті, #5. Класика. …
- Букатині, #9. Традиційна паста центральної Італії має форму довгих трубочок. …
- Баветте, #13.
Dec 4, 2017