Соєве борошно, текстурований рослинний білок і соєву олію нерідко використовують у виробництві різних харчових продуктів …. Сою не можна вживати таким категоріям громадян:
- вагітні;
- діти;
- люди з порушеннями в роботі щитоподібної залози;
- люди з індивідуальною непереносимістю сої.
Feb 24, 2021
Як їсти сою без шкоди для здоров’я Вживання 1-2 порцій (1 порція – приблизно 100-120 г) соєвих продуктів на день не викличе проблем. 2. Із цільних соєвих продуктів найменше ізофлавонів міститься в едамамі, пророщених соєвих бобах, тофу і темпі.
Визрілі, висохлі в стручках боби їдять цілком. Вживають її, очищаючи від стручків, як закуску, а також тушкують або смажать як інші овочі.