Які продукти поєднуються з качкою?

Качка – досить жирний птах, тому, вибираючи гарнір, який ви подасте до цього м'яса, варто віддавати перевагу легким стравам, які здатні збалансувати жир, «згладити» його, компенсувати. Бобові, круп'яні, картопля, овочі та кислий смак – такі самі загальні рекламування.

Качині грудки найчастіше подають з ягідними соусами та картопляним пюре. Я люблю подавати її з винним соусом (особливо варіантом соусу з портвейну), з легким пюре з селери. Соус та гарнір потрібно приготувати заздалегідь.

Приправа для тушкованої качки – чорний перець горошком, лавровий лист, зерна гірчиці, коріандр, ялівець. Приправа для качки з яблуками – кориця, гвоздика, меліса, кардамон. Приправа для качки по-пекінськи – кориця, часник, імбир, бадьян, китайська суміш «5 спецій».

Related Posts