Які продукти є типовими для Куби?

Основні страви Морос і крістіанос (Moros y Cristianos) – це національне блюдо подається практично в кожному кубинському ресторані. Готується з рису із чорною квасолею. Ропа В'єха (Ropa Vieja) – традиційна кубинська страва, приготовлена ​​з грудинки або стейку, тушкованого в ароматному томатному соусі.

2. Топ-11 кубинських страв

  • Ахіако Ахіако є супом, який готується з 2-3 сортів картоплі ("креольська" картопля, "пастуса", "сабанера"), курки, кукурудзи, трав'янистої рослини "гуаско". …
  • Ла Кальдоса …
  • Костілітас …
  • Елоті …
  • Ропа в'єха …
  • Кубинський сендвіч.
  • Пікадильо куа-куа.
  • Хуевос хабанерос

Кухня Куби ґрунтується на використанні морепродуктів (лангустів, креветок), м'яса (свинини, курятини), чорної квасолі, рису, спецій та приправ. Островітяни часто їдять фрукти: виноград, ананаси, яблука, гуаву.

Related Posts