Які на смак равлики Бургундськи?

Саме соус головним чином визначає смак готової страви: м'ясо равликів саме по собі має нейтральне смаком, що трохи нагадує гриби. У нашому інтернет-магазині можна придбати готові равлики у соусі, заморожені і не потребують довгого приготування. Глибока заморозка зберігає всі смакові властивості равликів.

Равлики по-бургундському – молюски, фаршировані сумішшю вершкового масла, часнику та петрушки, вони подаються в ескарготниці – це кругла страва з шістьма або дванадцятьма заглибленнями. При подачі вам принесуть прилади: щипці та спеціальну вилку із двома зубчиками.

М'ясо виноградного равлика має трав'янистий відтінок. смаку і ніжну текстуру, тому воно гармонійно поєднується з багатьма продуктами. Приміром, використання у приготуванні часнику підкреслює ніжність молюска, а зелень додає пікантності, акцентуючи трав'яні ноти.

Related Posts