Яка користь від сирої риби?

Вітаміни та жирні кислоти Сира риба – це криниця вітамінів та мінералів, продукт містить білки, вітаміни А, В6, D, кальцій, цинк, йод, насичені жирні кислоти, залізо та магній. Цей продукт швидко насичує організм і регулює кров'яний тиск, уповільнює процеси старіння та покращує стан волосся та шкіри.

Люди, які їдять сиру рибу, ризикують заразитися інфекційними хворобами, які викликають паразити та хвороботворні мікроорганізми Паразити проникають в організм ще живих риб. Наприклад, личинок широкого лентеця риби з'їдають разом із проміжними господарями — дрібними рачками.

Морська сира риба найчастіше не викликає сумнівів, її сміливо вживають у їжу в первозданному вигляді, так як паразити та бактерії просто не виживають в агресивному середовищі моря та океану. Чим вище концентрація солі в місці проживання риби, тим безпечнішим буде її м'ясо.

Що їсти не можна Єрш, окунь, минь, лососеві, виловлені в різних річках нашої країни (від Волги до Єнісея), можуть бути транспортним засобом для таких «пасажирів», як широкий лентець (рибний солітер). Ну і таке інше. Правило одне: річкову та озерну рибу сиру не їмо.

Related Posts