Чим корисний сир 9%?

Сир 9% (напівжирний) є постачальником високоякісного білка, що швидко засвоюється, який необхідний як будівельний матеріал для клітин організму. Мінерали кальцій і фосфор, необхідні для зростання та збереження кісткової тканини, зубів та нігтів, присутні в сирі оптимальної пропорції, доповнюючи один одного.

Кальцій у сирі Тому з точки зору вмісту кальцію, білка та інших корисних речовин дієтологи вважають найкращим. сир 3-5% жирності.

Скільки калорій у 9 процентному сирі? У 100 г продукту міститься 159 ккал, майже 17 г білків, 9 г жирів та 2 г вуглеводів….Сир 9%

Енергія 169 ккал
Білки 16,2 гВуглеводи 2,7 г
Жири 9 гВолокна г

Молочні продукти, особливо сир, багаті протеїнами, кальцієм та вітаміном D. Регулярне вживання сиру покращує здоров'я жінок: він допоможе стабілізувати цикл, а у пременопаузальний період підтримає гормони на потрібному рівні.

Related Posts