Сир 9% (напівжирний) є постачальником високоякісного білка, що швидко засвоюється, який необхідний як будівельний матеріал для клітин організму. Мінерали кальцій і фосфор, необхідні для зростання та збереження кісткової тканини, зубів та нігтів, присутні в сирі оптимальної пропорції, доповнюючи один одного.
Кальцій у сирі Тому з точки зору вмісту кальцію, білка та інших корисних речовин дієтологи вважають найкращим. сир 3-5% жирності.
Скільки калорій у 9 процентному сирі? У 100 г продукту міститься 159 ккал, майже 17 г білків, 9 г жирів та 2 г вуглеводів….Сир 9%
Енергія 169 ккал | |
---|---|
Білки 16,2 г | Вуглеводи 2,7 г |
Жири 9 г | Волокна г |
Молочні продукти, особливо сир, багаті протеїнами, кальцієм та вітаміном D. Регулярне вживання сиру покращує здоров'я жінок: він допоможе стабілізувати цикл, а у пременопаузальний період підтримає гормони на потрібному рівні.