Яка фортеця у саку?

Саке можна назвати рисовим вином – це перш за все продукт натуральної ферментації, і його міцність зазвичай складає від 14 до 16%.Apr 19, 2022

Чому саке можна вважати самим міцним алкоголем у світі Чому ж саке називається найміцнішим алкогольним напоєм? Справа в тому, що та ж горілка на етапі до дистиляції містить менше 10% алкоголю! Те ж саме можна сказати про інші міцні напої – коньяк, віскі і т.д.

Саке – 15-20% про. Вино – 5-20% про. Шампанське – 5-18% про.

Тому рис шліфують, видаляючи 25-70% кожного зерна. Для порівняння: у харчовому рисі залишають 90% зерна, тоді як у рисі для преміального саке – Не більше 50%. Саке відрізняється від зернової горілки і тому рис йому також підходить не будь-який. Правильне зерно має бути великим та мати низький вміст протеїну.

Related Posts