Як зробити сухе печиво

Що потрібно для виготовлення печива?

Для виробництва будь-якого виду печива необхідні наступні апарати:

  1. мукопросіювач;
  2. міксер (тестоміс);
  3. тістовідсадна машина;
  4. ротаційна чи конвекторна піч;
  5. холодильне обладнання;
  6. пакувальний апарат.

Чим змастити печиво?

Чим змастити після випічки

  • Розтопленим вершковим маслом. Це надасть виробам із тіста блиск, вершковий аромат та присмак.
  • Рослинним маслом без запаху – тоді їхня рум'яна скоринка буде апетитно блищати.
  • Сиропом – дає глянсову поверхню. …
  • Молоком – пом'якшує скоринку.
  • Водою також робить скоринку м'якшою.

Related Posts