Як зберігати варений козилик?

Якщо ви придбали 1-2 штуки і плануєте з'їсти протягом тижня, то можна зберігати в холодильнику при t-5-7`C. Якщо ж вирішили відкласти на більш тривалий термін або придбали велику кількість, краще зберігати в морозильнику при нижчих температурах, це дозволить зберегти свіжість вашої кази.

Термін зберігання: Зберігати при температурі +2+6 градусів за відносної вологості повітря 75-78% не більше 15 діб.

Кази можна зберігати в холодильнику протягом тижня, загорнувши у папір. Можна ковбасу заморозити, але тримати в морозилці не більше 2-3 місяців продукт дуже жирний і довге зберігання не витримає навіть при низьких температурах.

Спочатку зачекайте, коли вода закипить. Зменшіть вогонь і продовжуйте варити на повільному вогні близько 2-х годин. Як варити кози, щоб не луснуло? Щоб уникнути неприємної ситуації, проткніть зубочисткою кишку.

Related Posts