Як сушити мигдаль?

Мигдаль (або будь-які інші горіхи) промити, замочити в холодній воді на 1 годину (для кеш'ю виняток – на 30 хвилин, інакше горіхи стануть надто м'якими). дати обсохнути, потім готувати в дегідратор при 50 * 1 годину. Знизити температуру до 40*С та сушити ще близько 10 години. Висушеним горіхам дати охолонути прямо в сушарці.

Мигдаль, пекан, макадамія, бразильський горіх – 8 – 12 годин, зі зміною води. Для кеш'ю – 3-6 годин. Однак, якщо перетримати, у цих горіхів зіпсується смак. Зберігати горіхи після замочування необхідно у холодильнику.

Після замочування горіхи пропонується або з'їдати відразу, або добу сушити у печі, щоб вони не зацвілі при зберіганні.

Related Posts