Як приготувати зайця на сковороді?

Вимочувати можна у звичайній чистій воді, у молоці, слабкому розчині оцту чи вина. Часом коригуйте процес самостійно залежно від ваших ресурсів. Можна залишити м'ясо вимочуватися на ніч, а можна обмежитись і 30 хвилинами, якщо поспішайте.

Один із способів, як приготувати зайця без запаху смачно, взяти правильний маринад. Це теж свого роду вимочування, яке також робить дичину ніжнішою і соковитішою.

З зайця можна готувати печеню, шпигувати його салом або іншими сортами м'яса, доповнювати різними соусами, гасити, готувати супи та бульйони. Зайчатина чудово поєднується з овочами: картоплею, капустою, морквою. Оригінальною стравою буде паштет із зайця.

Related Posts