Як приготувати кролика швидко і смачно на сковороді в сметані рецепт з фото покроковий рецепт

Які спеції підходять до м'яса кролика?

Є спеції, які покращують смак кролика. Це цибуля, лавровий лист, чорний перець, сіль. Інші додаються до смаку. До м'яса кролика також підійдуть: кріп, петрушка, базилік, чебрець, коріандр, лимон, часник, селера, кориця, гвоздика та ягоди ялівцю.

Скільки часу треба гасити кролика?

Молодого кролика гасимо приблизно годину-півтори, більш дорослого близько 2 годин. Коли м'ясо стане м'яким, вимикаємо вогонь, посипаємо страву нарізаною свіжою зеленню петрушки і все готове. Ось як готувати кролика, тушкованого у сметані. Збережена копія

Related Posts