Щоб розморозити такі котлети достатньо викласти їх на обробну дошку або плоску страву, застелену харчовою плівкою і відправити в холодильник. Панування при розморожуванні може обсипатися і стати вологим, тому раджу знову обваляти котлети, щоб при обсмажуванні панування дала хрустку скоринку.
Розморожувати їх не обов'язково, за бажання можна дати їм трохи «постояти». Розігрійте в сковороді олію – кілька столових ложок, щоб покривало дно. Смажте котлети на середньому вогні по 5-8 хвилин із кожного боку.
Терміни зберігання продуктів у морозильній камері
найменування | умови зберігання | місяців/добу |
---|---|---|
Напівфабрикати рубані формовані та фарш (котлети, біфштекси, люля-кебаб, тефтелі і т.д.) | -10 °С | діб |
Напівфабрикати м'ясні з баранини крупнокускові | -18 °С | діб |
Напівфабрикати порційні та дрібнокускові з баранини | -18 °С | діб |
•Sep 27, 2019
Котлети не потрібно попередньо розморожувати. Взяти спеціальний контейнер для варіння на пару, змастити його будь-яким олією. За бажання можна, можливо промазати решітку розтопленим вершковим маслом. Розкласти заморожені котлети на невеликій відстані один від одного.