Як пом'якшити тверду випічку?

Як тверді пиріжки зробити м'якими Змащуємо верхівку, накриваємо харчовою плівкою та зверху рушником. Так само реанімувати тверді пироги допоможе молоко. Чистий рушник промокнути водою, добре вичавити і покласти зверху. Так випічка не намокне, а волога зробить її м'якою.

Олія – варіант, який зробить здобу ще м'якшою, а смак та аромат – більш насиченим. Яйце використовується, щоб домогтися бажаної рум'яності та блискучої поверхні. Якщо промазати нижній шар пиріжків, то це затримає начинку всередині і не дасть розмокнути і розвалиться тісту.

Відразу після випічки пройдіть по поверхні пензликом, змоченою водою. Це не дасть блиску, але зробить скоринку більш рум'яною і м'якою. Якщо ви готуєте випічку солодку, то її можна буде помазати водою, трішечки підсолодженою, або замість такої води можна буде взяти воду газовану і теж солодку.

Related Posts