Скільки зберігається йогурт із закваски?

Готовий кисломолочний продукт рекомендується зберігати у холодильнику не більше 5 діб.

Найбільшу користь приносить організму в перші два дні після приготування. Максимальний термін зберігання – 5 днів. Йогурт слід зберігати у щільно закритій банці в холодильнику при температурі від +2 до +6 С. закваски його можна використати протягом п'яти днів.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ Закваски Термін придатності заквасок Російського виробництва – 12 міс при кімнатній температурі або 18 міс холодильнику.

Скільки разів можна перезаквашувати йогурт? Ми не рекомендуємо робити це більш ніж один раз, тобто не рекомендується повторно використовувати для ферментації перезаквашений продукт. Більш детальну інформацію про процес перезаквашування Ви можете прочитати в розділі Приготування.

Related Posts