2-3 години – яйця, зварені круто, омлет, риба відварна морська, відварна картопля, хліб.Jun 13, 2016
За швидкістю перетравлення всі харчові продукти можна розділити на 4 групи:
Продукт | Швидкість засвоєння, хв. |
---|---|
Горіхи | 180 |
Молоко | 120 |
Риба | 60 |
Птиця | 180 |
•Aug 11, 2020
Час перетравлення продуктів: жирна риба (форель, лосось, оселедець) – 50-80 хв.
Отже, які продукти найдовше перетравлюються організмом?
- Смажена їжа Смажені продукти потребують найбільше часу, щоб організм повністю встиг їх переробити. …
- Гостра їжа …
- Квасоля …
- Цибуля …
- Капуста …
- Цитрусові …
- Шоколад і морозиво
Oct 7, 2022