Скільки градусів духовка для лазаньї?

Верхнє нагрівання з конвекцією забезпечує рівномірне пропікання з скоринкою зверху. Ідеально для запікання будь-чого у формі — наприклад, лазаньї або жульєна, запіканки або суфле. В цьому режимі можна також довести до готовності будь-яку страву, підрум'янити її зверху, створити сирну скоринку і т.д.

Духовка: добре прогріти духовку до 180-200 ºС. Розмістити заморожену лазанню в лотку без плівки в духовку і розігрівати 25-30 хвилин. Для отримання м'якшої консистенції тесту необхідно розігрівати лазанню в лотку з відкритою плівкою 15-20 хвилин, потім останні 10-15 хвилин без плівки у вказаному вище режимі.

Однак стандартні листи лазаньї багато хто примудряється замінити звичайними макаронами, вірменським лавашем і навіть капустяним листям. До речі, на відміну від покупного, саморобного листа лазаньї можна надати будь-яку форму – не обов'язково прямокутну.

Related Posts