Скільки часу розморожується горбуша?

Обов'язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води та 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), приховавши її харчовою плівкою.

Викладіть рибу в ємність та помістіть на нижню поличку холодильника. За температури +5° розморозка займе 5-6 годин. Величезна перевага цього способу полягає в тому, що приступати до приготування відразу після розморожування зовсім не обов'язково.

Але коли ми купуємо заморожену рибу, ми маємо її правильно розморозити, інакше смаження або запікання обернеться провалом: волокна риби втратить свою цілісність, а сама риба – сік, що відповідає за смак та текстуру.

Важливо! Для запікання краще використовувати охолоджену горбушу, заморожену рибу потрібно правильно розморозити. Через те, що ця рибка може вийти сухуватою в процесі приготування, її не можна розморожувати в мікрохвильовій печі.

Related Posts