– Раціон меню №6 (ІРП-5-6): + Фарш ковбасний особливий 50 г; + Каша гречана з яловичиною 250 г; + М’ясо з квасолею та овочами 250 г; + Рагу з овочів 100 г .
У варіант № 6 входять :
- Хлібці армійські з борошна пшеничного 1 сорту 100 гр.
- Хлібці армійські з борошна обойного 100 гр. …
- Фрикадельки з яловичини 250 гр.
- Сало шпик солоний консервований 100 гр.
- Паштет печінковий 50 гр.
- Фарш ковбасний особливий 50 гр.
- Каша гречана з яловичиною 250 гр.
- М’ясо з квасолею та овочами 250 гр.
Сухий пайок (сухпай) ІРП № 7
- М’ясо із зеленим горошком і морквою – 250 г.
- Каша рисова з куркою та овочами – 250 г.
- М’ясо із зеленим горошком і морквою – 250 г.
- Паштет печінковий – 50 г.
- Паштет ніжний – 50 г.
- Сало шпик солоний консервований – 100 г.
- Пюре яблучне натуральне – 100 г.
- Ікра овочева – 100 г.
Усі повсякденні ІРП (Норма №7) містять такі компоненти: Хлібці армійські з пшеничного борошна 1 сорту Сало шпик солоний консервований Фруктово-ягідний концентрат