Що таке Череви?

Черева – тонкі кишки, розташовані від шлунка до сліпої кишки, що включають дванадцятипалу, худу та здухвинну. Довжина черев становить, залежно від породи та віку тварини, від 12 до 20 метрів.

Черева свиняча калібру 40-42 мм (5 метрів) – натуральна оболонка для ковбас, що отримується зі свинячих кишок. Використовуються для широкого спектру типів домашніх ковбас, вважаються найпростішими у роботі.

Свиняча черева відмінно поєднується з різними видами фаршу з м'яса та птиці. Після кулінарної обробки домашня ковбаса їстівна та не потребує очищення. Її можна варити, коптити, готувати на грилі. Такі заготовки використовуються для випуску дієтичної продукції та виробів для дітей.

Свиняча черева – Це тонкий кишечник (худа, клубова, 12-пала кишка). Вона закуповується організаціями, які займаються виробництвом різної ковбасної продукції. Довжина оболонки становить 12-20 метрів, діаметр – від 2,8 до 4,5 см.

Related Posts