Що роблять з глодом ягодами

Плоди глоду застосовуються і в кулінарії. для приготування варення, джему, повидла, киселю, сурогату кави та чаю. Борошно із сушених ягід додають у тісто для отримання хліба із фруктовим присмаком.

Що можна зробити з ягід глоду?

Глід застосовують у кулінарії, як тільки зірваний, так і в підсушеному вигляді. Зі свіжих плодів ми зазвичай готуємо вдома джем, повидло, желе та компоти. З такої корисної ягоди, як глід, варення також виходить дуже смачним. Збережена копіяПохожі

Як застосовувати ягоди глоду?

Приймають внутрішньо по 1/2 склянки 2-3 рази на добу за 30 хв до їди.. Курс лікування 20-30 днів. Перед застосуванням відвар рекомендується збовтувати.

Related Posts