Як позбутися кислого запаху у фарші Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом години. Одну годину вимочувати фарш у лимонному соку або вині. Додати у фарш гірчицю і залишити на годину. Вимочити в розчині марганцівки.Sep 15, 2021
Вживання в їжу несвіжого або зіпсованого м'яса може не лише спричинити розлад роботи травної системи, а й стати джерелом смертельного отруєння», – йдеться у повідомленні.
0:321:34Suggested clip 27 secondsЯкщо фарш трохи прокис, як позбутися запаху! – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
фарш можна помити, додати сіль, спеції, цибулю, молоко, хліб, яйце, потім сформувати невеликі котлети, підсмажити на чавунній сковороді у великій кількості олії, після цього можна готувати як завжди, згасити, наприклад.