Можна отримати складніший смак, використовуючи м'ятний сироп або апельсиновий лікер і навіть сироп зі смаком лакриці або бузини. Перед приготуванням напою вино рекомендуємо охолодити. Безсумнівно, охолоджена сангрія – ще одне життєздатне вирішення проблеми з несмачним вином (червоним, білим і навіть шампанським).
Що робити з поганим вином
- Приготування їжі Зіпсоване або неякісне вино не годиться для пиття, але його все ще можна, можливо використовувати для кулінарії. …
- Маринування м'яса.
- Приготуйте пунш чи сангрію.
- Рецепт білої сангрії.
- Прийміть ванну з вином …
- Видаляйте плями від червоного вина за допомогою білого
Jul 5, 2019
Але це не привід залишати відкриту пляшку на столі і, дочекавшись, коли воно зіпсується, виливати.Залишки солодкі: 5 способів використовувати недопите вино + секрети зберігання
- Додавати в улюблені страви.
- Перетворити вино в оцет …
- Зварити глінтвейн.
- Використати в косметичних цілях.
- У господарстві