Що можна зробити з горобини червоною?

Записуйте прості, але дуже смачні домашні рецепти зі свіжої, сухої та навіть замороженої ягоди горобини (і не лише ягоди!).

  • Гірка настойка з горобини на коньяку.
  • Консервовані томати з червоною горобиною
  • Швидке варення з горобини
  • Квас із горобини
  • Желе з червоної горобини
  • Горобинове солодке наливання

Ягоди червоної горобини широко застосовують у народній медицині. Найбільш часто настої та відвари використовують для зниження кров'яного тиску, лікування недокрів'я, анемії та серцевої недостатності. Також сік плодів допомагає зупиняти кровотечі, зменшувати набряки, прибирати запалення та зміцнювати стінки судин.

Як приготувати

  1. Крок 1. Закип'ятити воду.
  2. Крок 2. У склянку покласти горобину.
  3. Крок 3. Залити окропом.
  4. Крок 4. Додати цукор чи мед.
  5. Крок 5. Корисний чай готовий! Насолоджуйтесь.

Oct 2, 2019

Related Posts