Що може надати соковитості котлетам?

Олія та вершки Деякі господині додають у фарш сало чи жир. Оскільки, коли жир розтоплюється при жарінні, це надає котлетам соковитості. Однак котлети виходять набагато еластичнішими і ніжнішими, якщо замінити жир вершками і додати ще шматочок розм'якшеного вершкового масла.Feb 5, 2018

Як правило, для котлет використовують змішаний фарш: яловичина та свинина у співвідношенні 50/50. Яловичина – це смак котлет, свинина – соковитість. Для фаршу краще доросла яловичина, а не телятина, оскільки смак буде більш насиченим. Найвдаліші висівки на фарш для котлет це лопатка, багаття, пашина, кромка.

Житнє або пшеничне борошно чудово замінює хлібобулочний виріб. Терта морква, капуста або кабачок, також додадуть котлетам соковитість та ніжність. Попередньо замочені в молоці вівсяні пластівці також допоможуть обійтися без хліба. Перлова крупа також цілком замінить хліб у котлетах.

Якщо фарш замішаний правильно, відстоявся в холодильнику, то зіпсувати котлети може тривалий процес приготування або розмір биточків. Найдовше доводиться смажити саме великі вироби, щоб вони старанно пропеклися. Але крім кірки така котлета усередині стає сухою.

Related Posts