Що має бути у меню бару?

У меню бару мають бути світлі аперитиви, що розпалює апетит (вермут, сухий мартіні, негроні, манхеттен). Меню питного закладу важко уявити без міцних та темних діжестивів, які сприяють травленню (херес, трав'яні лікери, бренді, фруктовий кальвадос).

Бар (англ. bar) — підприємство громадського харчування, обладнане барною стійкою та реалізує залежно від спеціалізації алкогольні та (або) безалкогольні напої, гарячі та прохолодні напої, коктейлі, холодні та гарячі закуски та страви в обмеженому асортименті, покупні товари.

На першій сторінці меню має є спеціальна пропозиція страв даного дня, потім перелік фірмових страв, потім список страв у порядку черговості їх подачі: від закусок до напоїв. Закуски та салати розташовуються в меню у відповідність до послідовності їх подачі для відвідувачів.

«Ідеальне меню включає 30-50 позицій. Це приблизно 10 холодних закусок, 4-5 гарячих, 6-8 м'ясних та рибних страв, а також не більше 10 десертів, – пояснює Родіон Єрошек, співзасновник компанії з автоматизації кафе, ресторанів та магазинів POSTER. «У кожного успішного шеф-кухаря в меню свої секрети.

Related Posts