Що краще приготувати з курячих стегон

Скільки часу смажити курячі стегна?

10 хвилин Час смаження курячих стегон залежить від їх розміру та товщини. У середньому обсмажувати м'ясо на сковороді слід 10 хвилин з кожного боку, після цього зменшити вогонь і смажити ще по 5-10 хвилин, кілька разів перевертаючи стегна. Щоб перевірити готовність, проткніть його ножем.

Як варити курячі стегна?

У каструлі закип'ятіть воду. Акуратно покладіть стегнапереконайтеся, що вони повністю покриті. Після повторного закипання посоліть і поперчіть до смаку, за бажанням додайте інші спеції та цілу цибулину з морквою. Варіть на невеликому вогні та забирайте піну, яка утворюється на поверхні.

Related Posts