Що краще мед чи сироп топінамбуру?

На відміну від меду, сироп топінамбуру відмінно витримує нагрівання, тому підходить для будь-якої випічки та гарячих страв. Також сироп легко розчиняється у рідині та його зручно додавати у холодні напої. Він не має специфічного смаку, як у стевії. Ще один плюс – його низький глікемічний індекс (13–15).

Найбільш безпечні замінники цукру, це еририт, стевія та сукралоза. Про це журналістам розповіла лікар-ендокринолог клініки МДУ, кандидат медичних наук Зухра Павлова.

Корисні сиропи

  • Кленовий сироп
  • Сироп топінамбура
  • Сироп агави
  • Фініковий сироп
  • Калиновий сироп
  • Сироп шипшини
  • Сироп з кореня солодки

22-Sept-2018

Related Posts