Як довго можуть зберігатися сухарі з хліба?

Зберігати сухарі в домашніх умовах можна протягом кількох місяців, якщо дотримуватися кількох простих правил: зберігати їх потрібно окремо від свіжих хлібобулочних виробів за умов температури 0°С -+20°С. Рівень вологості не має перевищувати 75%.Mar 3, 2022

Здобні сухарі можна зберігати протягом 15-20 днів. Після цього періоду смакові властивості стануть змінюватися. 5. Якщо сухарі смажилися, а не сушилися, довго зберігати їх не вийде.

Розігріваємо духовку до 160 градусів. Розкладаємо шматочки хліба по деку одним шаром, причому не надто часто, щоб сохло рівномірно, а й не надто рідко, щоб не пригоріло. Ставимо деко у вже розігріту духовку на півгодини. Дверцята, при цьому, краще залишити відчиненими.

Сирість може стати причиною закисання і розмокання продукту Строк зберігання сухарів залежить від виду і якості продукту, з якого вони зроблені. Найтривалішим буде зберігання сухарів із хлібобулочних виробів, для виготовлення яких використовували борошно вищого і першого ґатунку.

Related Posts