Що їдять із червоним солодким вином?

Солодкі червоні вина вимагають зрілих та гострих сирів, фруктів, а також десертів із вершковим, карамельним, ванільним смаком. Солодкі тихі чудово «йдуть» під жирну рибу – сьомгу чи форель.

Червоні солодкі вина досить міцні, тож підібрати до них закуску непросто. Безпрограшні варіанти – це всі сорти червоної риби, зокрема тунець, пряний суджук, а також горіхи, фрукти та солодощі. До речі, з десертами потрібно бути обережнішими, вони не повинні бути солодшими за самий напій.

Солодке вино поєднується з фруктами, сирами, десертами та випічкою, а також з легкими салатами. Не підійдуть до нього гострі, пряні чи кислі страви, а також горіхи.

Так, біла риба, морепродукти, біле м'ясо – це те, з чим частіше п'ють біле вино. До червоним ж версіям у багатьох випадках відмінно підходять страви з червоного м'яса: стейки, реберця, дичину, хамон та копченості.

Related Posts