Секрети складу томатної пасти Помідорка: докладний опис інгредієнтів

Томатна паста "Помідорка" – це продукт, який виходить із стиглих та соковитих помідорів. Вона проходить ретельну обробку, щоб зберегти всі корисні властивості свіжих помідорів та стати зручною та універсальною добавкою до різних страв.

Головним компонентом томатної пасти "Помідорка" є томати. Вони багаті на антиоксиданти, вітаміни А і С, а також мінеральні речовини. Томати містять натуральні кислоти та цукру, які надають пасті неповторний смак та аромат.

Крім томатів, до складу томатної пасти "Помідорка" можуть входити також інші інгредієнти, які надають продукту особливої ​​пікантності та насиченості смаку. Це можуть бути спеції, такі як базилік, орегано, сіль та перець, а також різні добавки для збереження свіжості та аромату.

Томатна паста "Помідорка" відрізняється високим вмістом томатів та відсутністю штучних барвників та консервантів. Вона є натуральним та корисним продуктом, який можна використовувати у приготуванні найрізноманітніших страв – від супів та соусів до піци та пасти.

Що входить до складу томатної пасти Помідорка
ІнгредієнтЗміст
Томати98%
Цукор1%
Сіль0.5%
Оцет0.3%
Спеції0.2%

Що має входити до складу томатної пасти?

Томатна паста готується з стиглих томатів шляхом протирання та уварювання їх до концентрованої маси, з вмістом сухих речовин від 25 до 40 %. Коли продукт складається з 12-20% сухих речовин, томатне пюре.

Чим відрізняється томатна паста від помідорів?

Якщо концентрований томатопродукт містить від 7% до 20% сухих речовин, це томатне пюре. Щоб називатися томатною пастою, продукт повинен містити від 25% до 40% сухих речовин.

Що корисніше томатна паста чи помідори?

Незважаючи на те, що помідори проходять термічну обробку, в томатній пасті залишається майже повний склад вітамінів і мінералів. А цінного лікопіну, який допомагає у профілактиці онкології, при термообробці стає вдесятеро більше! Так що за цим показником паста навіть корисніша, ніж свіжі помідори.

Related Posts