Кухар-кондитер – кваліфікований спеціаліст-універсал, який створює як кондитерські вироби та десерти, так і закуски, холодні та гарячі страви відповідно до рецептури.. Він може видозмінювати їх на свій смак, тобто підходити до процесу творчо.
Чим займається кухар-кондитер?
Кухар–кондитер повинен уміти: обирати режими приготування окремих страв; вибирати оптимальні способи зберігання готових страв; проводити обробку вихідної кондитерської сировини відповідно до її властивостей; готувати та обробляти різні види кондитерських виробів. Збережена копія
У чому полягає робота кондитера?
Кондитер займається приготуванням різних видів тіста, начинок, кремів, декору, за заданою рецептурою, випікає та прикрашає продукцію і так далі. Це високоякісні, різноманітного виду, смаку та аромату харчові продукти.