Коли краще жувати гвоздику?

Розжовування сушених бутонів гвоздики натщесерце дуже корисна практика, яка дозволяє захиститися від багатьох хвороб. Навіщо жувати сушену гвоздику на порожній шлунок – з'ясували експерти з Великобританії – пише видання Rai Al Youm.Aug 31, 2022

Потрібно лише розжувати кілька бутонів сушеною гвоздики за 30 хвилин до їжі! Робити так потрібно 2 десь у день. Це сильний профілактичний захід, якщо глистів немає. Якщо вони є – організм буде повністю очищений від паразитів через кілька днів.

Завдяки гвоздиці можна домогтися зміцнення ясен і свіжого дихання, а також стан ротової порожнини в цілому дещо покращиться. Все тому, що пряність відрізняється сильним антисептичним ефектом, а її масло часто використовується в стоматології, найчастіше як компонент для тимчасових пломб.

Як дізналася пізніше – за допомогою цього засобу можна також позбутися і від паразитів. Потрібно лише розжувати кілька бутонів сушеною гвоздики за 30 хвилин до їди. Робити так потрібно двічі на день. Це сильний профілактичний захід.

Related Posts